Queda't a casa i Trobem-nos!

Entenem que: A Can Fugarolas, normalment, si fan tota mena d'activitats (professionals, lúdiques, culturals ... ) i és comprensible que en algun moment  necessitem anar-hi.
De totes maneres això no treu que en aquest moments tan sols es faci per necessitat imprescindible.

És evident que: Com qualsevol entitat o centre on si relacionen persones, estem obligades, per llei, a complir els decrets i, obligades, moralment, a seguir les recomanacions del món sanitari respecte
al confinament.

Et demanen que: Cada cop que creguis que has d'anar a Can Fugarolas et facis la pregunta de si realment és imprescindible

En cas de que sigui imprescindible: et demanem que sigui el mínim temps possible i que es segueixis totes les directrius de protecció i auto-protecció: guants, màscares, distancia de seguretat, neteja, etc.
I tot que ens costi molt, evitem les mini-reunions, tant al pati com als espais tancats.

Ens informen que: Tenim la UCI de l'Hospital de Mataró col·lapsada. No és alarmista, és informatiu.

Segur que entre tots podem aportar la nostra actitud per frenar el contagi i no col·lapsar-la més.

Trobem-nos

Ja s'ha fet un tronc per videoconferència, i pròximament us convocarem el del pròxim dimarts. Des de la comissió informàtica s'ha instal·lat un servidor de videoconferències a Can Fugarolas, des del qual ja ens hem trobat els de Comunicació. Per si ens volem trobar, com qui va a Can Fugarolas a fer alguna cosa, habilitem aquesta sala i quan vulgueu i entreu, i si us trobeu amb algú hi podeu parlar com si fóssiu a Can Fugarolas.

https://jitsi.canfugarolas.org/Trobemnos

Data: 

dissabte, març 21, 2020 - 12:45
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.