Filosofia del Projecte

Can Fugarolas és la suma d'iniciatives socials, culturals, artístiques i de barri de diversos col.lectius. És una proposta innovadora que pretén rehabilitar l'edifici en desús Can Fugarolas, un antic concessionari i taller de vehicles, de tres plantes amb un total de 4.000 m2 i un gran pati exterior. Aquesta nau industrial està situada al carrer Tolón, núm 8-18 (cantonada Colón), en el barri de l'Havana, de Mataró.

És un projecte obert al barri, a la ciutat i al seu entorn, que aspira a ser un motor cultural i social en benefici de les persones.

El nostre objectiu és habilitar aquesta nau industrial per a poder crear un espai multidisciplinar sostenible, que englobi qualsevol tipus d'arts, projectes socials i viver d’empreses socials, sostenibles i/o culturals.

El projecte també proposa crear un espai nou i obert dins del barri de l'Havana, on s'hi inclouran diferents iniciatives que sorgeixin des de l'Associació de veins i el barri.

El projecte tot just està naixent, estem dibuixant conjuntament un espai on poder crear nous vincles, compartir nous projectes, vivències i somnis.

Si tens clar com a col·lectiu que vols participar, pots omplir el formulari que tenim per conèixer les necessitats que tens com a col·lectiu i mirarem com podem compaginar-ho amb la resta de col·lectius de Can Fugarolas.

D'igual manera, el projecte també proposa crear un espai nou i obert dins del barri de l'Havana, on s'hi poden incloure diferents iniciatives que sorgeixin des de l'Associació de veins. El projecte tot just està naixent, estem dibuixant conjuntament un espai on poder crear nous vincles, compartir nous projectes, vivències i somnis.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.