Programació Fuga Fest 2021

Hola! Ara fa una mica més d’un mes que ens assabentàvem que la finca de Can Fugarolas sortia a subhasta. Tot sembla indicar, una vegada més, que el refranyer català té raó: “d’un gran mal en surt un gran bé”.

Podeu veure tota la PROGRAMACIÓ a https://cloud.canfugarolas.org/index.php/s/CCiJR9Ac8aRWt3r

A la part final del comunicat de premsa que vàrem fer el dia 29 d’abril ens vam conjurar de la següent manera: “Volem que quedi clar. Tenim la intenció de quedar-nos aquí, de consolidar un espai cultural social i sostenible per a la ciutat. Seguirem amb aquest projecte col·lectiu que ens omple d’alegria, d’il·lusió i esperança. Perquè tothom que conegui Mataró, sap que d’espais com Can Fugarolas n’hi ha pocs. I els pocs que tenim els hem, no només de protegir, sinó de potenciar, fer créixer i consolidar. Com deia Foucault, on hi ha poder hi ha resistència.
Que tothom ho tingui clar. Can Fugarolas és del poble i es queda al barri”.

En els darreres setmanes hem treballat de valent per aprofitar tantes onades de creativitat, solidaritat i afecte per convertir-les en un tsunami popular amb forma de festival cultural.

Presentem el Fuga Fest, una programació amb una durada de dos mesos plenes de concerts, espectacles de circ, tallers, xerrades, projecció de pel·lícules i documentals, vermuts musicals i mooooolt, molt més!

Com us podeu imaginar, aquest festival no és finançat per cap gran marca de cervesa, per cap administració ni per cap obra social de cap classe de banc o caixa. Aquesta programació cultural és possible gràcies a les persones que propulsen aquesta nau amb la seva energia. Si vols participar de voluntari en el festival, només cal que ho apuntis al següent enllaç: https://pad.riseup.net/p/VoluntariesFugaFest-keep

Ara si, senyores i senyors, amb tots vostès…el FUGA FEST!

Podeu veure tota la PROGRAMACIÓ a https://cloud.canfugarolas.org/index.php/s/CCiJR9Ac8aRWt3r

Data: 

dimarts, maig 25, 2021 - 20:30
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.