Mesures DESCONFINAMENT Can Fugarolas

Hola!!
Malauradament continuem en Fase 0 de descofinament i això continuarà així mínim fins el 25 de maig.

Pel que fa a Can Fugarolas, la Fase 0 ja permet anar a treballar i a l'Hort i a les Cooperatives. Per la nostra seguretat personal i per poder-ho fer amb garanties sanitàries, cal que ens organitzem! Us fem arribar les recomanacions que des de Tronc es proposen (seguint les proposades per la Generalitat de Catalunya[i]), per tal de fer un ús de la nau segur en aquests dies:

- Cada col·lectiu s'encarregarà de mantenir adequadament l'espai de la seva responsabilitat, incloent-hi els lavabos i els elements d'accés (panys, candaus, portes, manetes, etc.): Escultura-Ceràmica, Pàmboli, WC-Lab, Cooperativess, Som Mobilitat, Sota Rampa, Taller, Horts, Espai Benestar, Cronopis, LAC, Estudi i Mig, Coworking i Fugart.
- Es procurarà fer un ús mínim i essencial dels espais comuns de la nau, tenint en compte que els seus elements (com sofàs de la cuina, sala de reunions, joguines, jocs infantils del pati, i soterrani, zona descans taules i cadires pati, espai parquet, etc.) no es poden fer servir per ara. .
- Pel que fa a les zones de pas, els col·lectius que en facin ús s'han de responsabilitzar de la seva neteja amb una freqüència adequada.
- Pel que fa al lavabo de la rampa, s'organitzarà una fulla de torns amb els col·lectius en actiu per assegurar una neteja diària.

Consideracions concretes:

- No estan permeses cap tipus de trobades ni reunions a Can Fugarolas, mentre duri l’emergència sanitària. Més endavant, a partir de la fase 1 es preveu que es permetin trobades socials amb grups reduïts a cases particulars, però no en llocs públics ni en espais socio-culturals com Can Fugarolas.
- Can Fugarolas està obert per a totes les persones professionals, horts, cooperatives i servei de magatzem, amb la recomanació de reduir el temps de permanència a la nau al mínim possible.
- El pati és un espai comú que no es pot fer servir, ni els jocs infantils, ni les taules i cadires.
- No es pot venir a Can Fugarolas a jugar amb infants (ni dins ni fora de la nau).
- Tot i que no hi ha cap obligació concreta és del tot recomanable l'ús de mascaretes.
- És essencial tenir molta cura de les mans: rentar-se-les sovint amb aigua i sabó, hidroalcohol o utilitzar guants.
- Durant la Fase 0 es recomana no incorporar gent nova als col·lectius.

En aquests enllaços podeu trobar la informació de les mesures sanitàries preventives, a prendre tan a nivell individual com a col·lectiu, segons recomanacions del CatSalut.

https://canalsalut.gencat.cat/web/.content/_A-Z/C/coronavirus-2019-ncov/...

https://canalsalut.gencat.cat/web/.content/_A-Z/C/coronavirus-2019-ncov/...

Donada la importància del seguiment d’aquestes mesures, demanem a cada col·lectiu que s’asseguri que tots i totes els seus membres el llegeixen i estan al corrent d’aquestes recomanacions.
Per últim, des de Tronc us demanem que ens feu saber els plans que esteu elaborant o acordant a nivell de cada col·lectiu.

Salut i ànims!
#EnsEnSortirem

[i] Departament d’Interior. Generalitat de Catalunya. Estratègia d’actuació davant de les noves mesures de restricció de l’activitat laboral aplicables a partir del 14 d’abril per tal de contenir la pandèmia generada per la COVID-19. 12 d’abirl de 2020. Accedit el 5 de maig de 2020, a https://interior.gencat.cat/web/.content/home/030_arees_dactuacio/protec...

Data: 

dijous, maig 14, 2020 - 19:45
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.