Engeguem el Micromecenatge

Més informació a Verkami
El 2013 va començar a caminar un projecte col·lectiu amb la intensió de rehabilitar la nau de Can Fugarolas, un taller de 4.000 metres quadrats en desús al barri de l’Havana, per fer-ne la casa de molts col·lectius orfes d’espai a Mataró.
Al llarg d’aquests tres anys hem anat rehabilitant els espais per donar-hi ús i omplir-los de vida.

El que era un espai abandonat ha anat prenent forma i avui acull més de 25 associacions i 280 socis i sòcies. Mica en mica ens hem anat consolidant i estem orgullosos d’estar presents i actius al dia a dia de la vida associativa del barri i de la ciutat.

Una de les últimes fites que hem aconseguit col·lectivament ha estat la firma d’un contracte de masoveria urbana que ens ha permès substituir el contracte de lloguer per un contracte a 10 anys a canvi de rehabilitar l’edifici.
Amb aquest nou contracte podem destinar tots els recursos que es generen a rehabilitar l’espai i seguir treballant per oferir a tots els col·lectius un lloc en condicions on desenvolupar la seva activitat, contribuint entre tots a ampliar l’impacte social al nostre entorn.
Aquest repte col·lectiu no el podem fer sols. L’espai necessita d’obres majors: reparació del voladís, ignifugació de les bigues, reparació del forjat de la paret exterior, il·luminació de la planta baixa i acondicionament dels lavabos, que no podem assumir però que son necessàries per donar aquest nou impuls a Can Fugarolas i seguir lluitant per fer de la nostra il·lusió una realitat.

No som gotes, som onades from Can Fugarolas on Vimeo.

Abans i després de 3 anys from Can Fugarolas on Vimeo.

Més informació a Verkami

Data: 

dilluns, novembre 21, 2016 - 17:00
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.