Descubre tu voz auténtica!!

Tenim noves terápies al Espai Benestar!! Alba Domingo es la persona que busques si vols descubrir la teva veu auténtica.

No et quedis sense veu, no et perdis la oportunitat de cantar, no deixis d'experimentar el que és parlar i dir el que penses amb tranquilitat. La seva especialitat és deixar sortir la teva Veu Auténtica.

Mitjançant la psicologia t'ajuda a superar qualsevol crisis en la teva comunicació personal i artística.

Pots escriure-la o enviar-li un audio directament explicant el que necessites: Whatsapp: 645900210 / Mail: alba@vozautentica.es

Sempre ha donat atenció online i, ara més que mai!

Un testimoni:
La meva teràpia amb l'Alba va començar fa un temps ja i ha estat sempre un treball preciós. Dur i intens de vegades però sempre bonic. El seu acompanyament és respectuós, amable i prou ferm com per aportar la seguretat i la guia que he necessitat. Sempre oberta a rebre i escoltar, a mirar el que li proposo, aportant estratègies profundes i útils.
Des de fa un temps les sessions les fem online i em resulta molt més còmode. Des de casa, sense el temps de desplaçament i amb la comoditat d'estar en lloc conegut. Tot i estar lluny, la sento tan a prop com sempre.

Escriu per concretar dia i hora!

Data: 

divendres, novembre 27, 2020 - 11:30
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.