DEFENSA PERSONAL A L'ESPAI DE SALUT

DEFENSA PERSONAL A L'ESPAI DE SALUT DIMECRES 20:30H A 22H

Entenem la defensa personal com la capacitat d’aplicació d’un conjunt de recursos tècnics i d’actitud per poder afrontar situacions potencials de risc, perquè aquestes no ens superin en cas de no poder evitar que es produeixin.

La prioritat de l'entrenament serà mantenir un bon ambient de grup i la seguretat alhora d'executar les tècniques, per compartir una bona estona mentre aprenem amb l'ajuda dels nostres companys i companyes.

La base tècnica marcial de la Defensa Personal que practiquem la tenim en exercicis de diferents sistemes d’Arts Marcials de l’Orient i del Sud-Est Asiàtic, tals com el Ving Tsun Kung Fu, el Balintawak i el Baraw.

Els elements tècnics s’entrenen enllaçats de forma aleatòria dins d’uns exercicis dinàmics: aprenent, aplicant, integrant i desenvolupant constantment habilitats. Així reeduquem la capacitat de reacció instintiva del cos, però sense perdre el control de l’acció segura i proporcionada que s’aconsegueix gracies al treball constant amb els companys, centrats en la concentració permanent en l’acció, que és el que cal en una situació de risc real, que esperem que no ens l'haguem de trobar mai.

Per qualsevol consulta al respecte:

Pica: 644458732

Data: 

Repeteix cada setmana cada Dimecres until dc. des. 27 2017.
dimecres, setembre 6, 2017 - 20:30 a 22:00
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.