Comunicat 10/01/2024 COMPREM CAN FUGAROLAS

MANIFEST
10/01/2024

Comprem Can Fugarolas

Avui s’ha personat el secretari judicial amb la policia, una empresa de seguretat i un manyà per tancar Can Fugarolas, sense previ avís i sense cap notificació, tot i que ja havíem contactat varies vegades amb la Sareb, la propietària de l’immoble. Evidentment només han pogut aixecar acta, ja que han constatat que l’espai s’està utilitzant de manera legal.

Volem garantir que Can Fugarolas continuï sent de totes i, per això, hem decidit procedir a la seva compra. Amb aquest objectiu, hem fet un gran treball d’organització, de creació d’un equip de governança i de recerca de fons econòmics.

Avui hem aprovat fer una proposta de compra a la Sareb i estem en procés d’assessorament amb un equip de juristes per concretar la oferta. Valorem positivament el fet que l’Ajuntament estigui obert a facilitar aquest procés.

Us seguirem informant de la situació. El procés és complex i requereix de temps per desenvolupar una bona estratègia. El vostre recolzament és imprescindible per preservar aquest equipament cultural, creatiu i d’innovació social a Mataró, referent de l’economia social i solidària.

Data: 

divendres, gener 12, 2024 - 20:15
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.