Can Fugarolas no es toca!

Ens trobem divendres 7 de juliol a les 18.30h davant de l’Ajuntament de Matarót. Vine a defensar Can Fugarolas i l’organització popular

Can Fugarolas és un taller de reparacions socials, culturals i sostenibles ubicat al barri de l’Havana de Mataró.
És un projecte amb 10 anys de trajectòria que s’ha consolidat gràcies a l’autogestió i a l’energia humana.
Durant els 10 anys de l’existència de Can Fugarolas aquest a situat a Mataró dintre del mapa de la creació, la formació i la divulgació cultural. Ja parlant a nivell local, peninsular i internacional.
Partint des de Cronopis, espai de referència en el món del circ, com en les diferents arts que tenen cabuda dins de Fugarolas, la música, el teatre, la dansa.., sempre des de la proximitat, de la creació de nous públics, la intergeneracional i a preus populars. Salvant Fugarolas salvem la cultura.
Can Fugarolas és un espai de trobada múltiple i divers, amb permanents activitats i visites de centres educatius. Un espai clau, que s’autogestiona amb el poder de les persones. Creant un teixit social que genera un impacte indiscutible en la població de Mataró.
Can Fugarolas és membre del grup motor de la taula de l’economia social i solidària de Mataró. Hi ha tallers de metall, de fusta, de vidre, d’artesania, de ceràmica, un coworking i una cooperativa de mobilitat elèctrica.
Can Fugarolas és viver de nous projectes on la rentabilitat econòmica no és més important que pas l’impacte social que genera. A Can Fugarolas sense dependre de cap administració, es permet invertir en l’espai, l’edifici, en el barri.., i tot això per fer una veritable economia social i solidària.
Can Fugarolas compta amb un hort urbà compartint un espai humà i construït a base d’esforç. Un espai on la salut està a l’abast de tothom amb activitats com el ioga, el chikuN i la fisioteràpia. I entre d’altres, un entorn saludable per a què les més petites socialitzin i juguin lliurament.

Can Fugarolas està en perill. La Sareb ha posat en venda l’espai, sense avisar als col·lectius que legalment estem dins. Si deixem que construeixin pisos, estem promovent una ciutat dormitori. Sense Can Fugarolas Mataró perdrà un teixit associatiu súper important, molts projectes socials i culturals oberts a la ciutat i a futures generacions.

CAN FUGAROLAS NO ÉS TOCA!

Data: 

divendres, juliol 7, 2023 - 18:30
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.