Reunió de dinamització territorial. Eines al nostre abast

Un grup de persones de Sant Cebrià de Vallalta vol crear un grup local autogestionat.

L'Ecoxarxa del Maresme per tal de donar suport i facilitar l'empoderament local, acull a Can Fugarolas aquest divendres, 18 de desembre de 2015, a les 17:30 a les persones interessades de Sant Cebrià de Vallalta (Maresme Nord), amb Xarxa Territorial de la Cooperativa Integral Catalana per donar informació de les eines disponibles i una perspectiva d'acció per aconseguir aquesta fita.

Xarxa Territorial té l'objectiu de promoure la descentralització donant suport a iniciatives d'autoorganització local. Facilitar el seu desenvolupament i consolidació, reforçar i impulsar el teixit productiu, compartir eines i estratègies comunes.

Aquesta reunió, encara que és una demanda d'un grup de persones de Sant Cebrià de Vallalta amb Xarxa Territorial de la CIC, és una oportunitat per a tots el col·lectius de Can Fugarolas que vulguin conèixer el funcionament dels intercanvis, la moneda social, les ecoxarxes, els rebostos d'abastiment, etc. des de la perspectiva de la Cooperativa Integral Catalana.

Per tant esteu convidats a assistir, doncs, encara que és una reunió especifica de treball, és oberta a tothom que vulgui assistir.

Data: 

divendres, desembre 18, 2015 - 17:30
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.