Fugafilms reflexionarà sobre la llibertat d'expressió amb "Big Boys Gone Bananas!*"

El pròxim divendres 1 d'abril a les 20:30 hores el Col·lectiu Fugafilms projectarà el documental "Boys Gone Bananas!*", dirigit per Fredrik Gertten. Un treball que permetrà reflexionar sobre la llibertat d'expressió. Després del passi, debat. Entrada lliure.

Sinopsis: "Fins on pot arribar una multinacional per protegir la seva imatge? El director suec Fredrik Gertten s’enfronta a la persecució legal i psicològica iniciada per la multinacional alimentària Dole Food Company quan estrena el seu film anterior "Bananas!*", que relata la querella de 12 treballadors d’una plantació a Nicaragua contra aquesta empresa poderosa.

La pel·lícula va ser seleccionada per competir al Festival de cinema de Los Angeles el 2009, però des de l’organització van decidir retirar-la de la competició. Seguidament, Gertten va rebre una carta de Dole en què l’amenaçaven amb accions legals, si el film s’estrenava al Festival.

El documental "Big Boys Gone Bananas!*" mostra des del procés d’assetjament de la multinacional contra Gertten i la seva productora, a través de tàctiques d’intimidació, fins a la manipulació dels mitjans de comunicació pressionats per Dole.

Un film que reflexiona sobre la llibertat d’expressió, la llibertat de premsa i la importància d’explicar la veritat".

Dia: divendres 1 d'abril
Hora: 20:30 hores
Lloc: Can Fugarolas (carrer Tolón, 18, Mataró)
Entrada lliure.

Data: 

divendres, abril 1, 2016 - 20:30 a 23:30
Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.