Orquestra de Mataró

L’Orquestra de Mataró neix a l’Octubre del 2015 amb vocació de ser una Orquestra amateur de caire clàssic. L’Orquestra de Mataró fixa el seu focus d’interès en donar l’oportunitat als músics que amb ganes de tocar no disposen d’una orquestra on poder compartir l’experiència musical.

Els components de l’Orquestra de Mataró són principalment músics amateurs de diferents nivells; tant músics consolidats com estudiants. Els nivells van des d’estudiants de graus elementals fins a graus superiors i músics sèniors amb experiència musical en altres formacions. I amb edats compreses entre els 16 i els 86 anys.

L’Orquestra de Mataró es centra en un repartiment de caire clàssic com a orquestra solista, i també s’ofereix com a recurs orquestral per a les entitats corals o d’altres àmbits artístics que requereixin d’una formació musical per als seus muntatges.

La direcció musical de l’Orquestra de Mataró és a càrrec de la intèrpret mataronina de piano i violí i estudiant de direcció orquestral Clàudia Dubé Oranías, ànima i promotora principal d’aquest projecte.

A l’Orquestra de Mataró es fan assajos setmanals, i aquests es reparteixen entre assajos parcials i tuttis. Per als assajos parcials tenim la inestimable col·laboració de la violinista i musicoterapeuta Marina Serra.

Actualment estem preparant diversos repertoris, entre ells la “Peer Gynt Suite” del compositor noruec Edvard Grieg.

Actualment no hi ha cap contingut classificat amb aquest terme.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.