Ecoxarxa del Maresme

Som un grup de persones del Maresme que ens vam constituir el 2013 per poder interactuar amb les altres Ecoxarxes ja existents arreu del territori català, amb qui compartim un sistema de monedes socials pròpies.
Ens motiva recuperar tot allò que sigui per al bé comú, i fomentem l’autogestió basant-nos més en els valor humans que els econòmics. Busquem recuperar la sobirania en tots els àmbits de la vida, des de l’alimentació a la salut, passant per la política, l’educació o una economia solidària al marge del sistema capitalista. L’intercanvi, la sostenibilitat ecològica, la justícia social, el suport mutu, són una part dels nostres idearis fundacionals.
La majoria som sòcies de la Cooperativa Integral Catalana. D’ençà que al maig de 2014 ens vam incorporar al projecte de Can Fugarolas, hem crescut en membres, s’han afegit més gent de poblacions diferents de la comarca, hem creat el Rebost per intercanviar, proveir-nos i compartir els nostres productes i treballs. A Can Fugarolas
ens reunim per recollir les comandes i per fer les reunions assembleàries.

Classes de dansa afrofusion a Can Fugarolas

Tots els dijous del 22 de setembre al 22 de desembre, de 17:45 a 19h a Can Fugarolas amb Luz Monsalve
MÚSICA RITME CONCENTRACIÓ
EXERCICI FÍSIC CONSCIENCIA DEL COS
COORDINACIÓ FLEXIBILITAT EQUILIBRI

TAMBÉ A ALTRES INDRETS:

Jornades Assembleàries de la CIC en format Fira

Us informem que el dissabte dia 19 se celebrarà la fira Bioregional Nord de la Cooperativa Integral Catalana a Can Fugarolas.

En realitat es tracta d'unes Jornades Assembleàries on s'estarà ensallant i fent un simulacre d'una Fira amb moneda social.

Si voleu experimentar amb la moneda social, esteu convidats tots els col·lectius de Can Fugarolas. Encara que no tingueu moneda social, a la fira hi haurà una taula de canvi, on podreu canviar euros per eco-fires (la moneda social de la fira).

Podreu trobar tota mena de productes de moltes ecoxarxes de la zona nord de Catalunya, tot ecològic i 100% en moneda social.

Hi haurà un menú de 4 Eco-fires (moneda social de la fira).

Reunió de dinamització territorial. Eines al nostre abast

Un grup de persones de Sant Cebrià de Vallalta vol crear un grup local autogestionat.

L'Ecoxarxa del Maresme per tal de donar suport i facilitar l'empoderament local, acull a Can Fugarolas aquest divendres, 18 de desembre de 2015, a les 17:30 a les persones interessades de Sant Cebrià de Vallalta (Maresme Nord), amb Xarxa Territorial de la Cooperativa Integral Catalana per donar informació de les eines disponibles i una perspectiva d'acció per aconseguir aquesta fita.

Taller 2 d'astrologia (31 de maig)

El 31 de maig a les 16:30h farem un Taller d'astrologia per Carme Durich a l'Estudi i Mig de Can Fugarolas.
Taller d'astrologia, apendre astrología en grup o particularment. Apendre a fer cartes astrals i a interpretar-les Tant per principiants com per a avançats.
PER INSCRIPCIONS AL TALLER: cdurich@gmail.com
COMENÇA: 16:30 h.
DURACIÓ: 3 h.
PREUS: 23 unitats monetàries.
S'acepta 100% en moneda social.

Taller 1 d'astrologia (24 de maig)

El 24 de maig a les 16:30h farem un Taller d'astrologia per Carme Durich a l'Estudi i Mig de Can Fugarolas.
Taller d'astrologia, apendre astrología en grup o particularment. Apendre a fer cartes astrals i a interpretar-les Tant per principiants com per a avançats.
PER INSCRIPCIONS AL TALLER: cdurich@gmail.com
COMENÇA: 16:30 h.
DURACIÓ: 3 h.
PREUS: 23 unitats monetàries.
S'acepta 100% en moneda social.

Fira de monedes socials i d'intercanvi el 21 de març 2015

Feliç equinocci!

"El present crea el passat i no a l'inrevés"

Des de les Ecoxarxes, les persones volem recuperar el contacte amb nosaltres i amb la terra, regir-nos pel Sol, per la Lluna, el vent, pel mon en que habitem i no pels mercats.

A l'equinocci el dia i la nit duren el mateix, es per això que des de la Ecoxarxa del Maresme i l'Ecoxarxa del Baix Llobregat Nord organitzem una fira de monedes social e intercanvi el 21 de Març 2015 a Can Fugarolas, carrer Tolón 18 Mataró des de les 6:56 que surt el sol a les 19:03 que es va a dormir.

XLVI Jornada assembleària de la CIC

El pròxim cap de setmana del 4 al 6 de juliol tindrà lloc a Can Fugarolas, a Mataró (Maresme) la XLVI Jornada Assembleària de la Cooperativa Integral Catalana (CIC), que abordarà el divendres l’acollida i la presentació dels assistents, el dissabte el monogràfic sobre Autoorganització de l’acollida enxarxada i el diumenge l’assemblea permanent de la Cooperativa

 

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.