Coworking

Com si d´una fàbrica es tractés, venim al Coworking diàriament a fer la nostra feina persones que ens dediquem a diversos camps professionals com l'edició, traducció, arts, enginyieria, comunicació, disseny, o fotografia entre molts d´altres, i que estem establertes a Mataró o el Maresme. Molts de nosaltres som autònoms o ens estem esforçant per crear i impulsar nous projectes.

A més, desde de 2015, el CoWorking és també la seu i camp base de la cooperativa Som Mobilitat (https://www.sommobilitat.coop).

Al Coworking hem creat i organitzat un espai adequat i acollidor per dur a terme les nostres tasques professionals. Un espai que, a més de permetre´ns tenir l’oficina fora de casa, també ens enriqueix gràcies al contacte constant amb altres disciplines, rutines, idiomes i maneres de fer. Un espai que forma part de Can Fulgarolas i a través del qual participem de l’experiència de crear, posar a prova i refinar noves formes d´organització col·lectiva i social.

A mesura que es va estenent la pràctica del teletreball o el treball a distància, incrementa el valor afegit d´obradors d´idees i d´oficis com el Coworking, en el qual també hi ha lloc per tothom.

Què ens distingeix?

VOCACIÓ SOCIAL

Més enllà de guanyar-nos la vida amb els nostres oficis, el denominador comú del Coworking és contribuir a millorar el nostre entorn (tant el més immediat com el més global). Si bé treballem des de diferents disciplines i sectors, tenim la visió conjunta que amb el nostre exercici professional podem [i volem] millorar el nostre entorn, fer-lo més just, més sostenible, més equitatiu.

AUTOGESTIÓ

Aquí ens ho fem tot entre tots. Des de la presa de decisions, fins al disseny de l´espai, passant per la instal·lació elèctrica o l´organització interna (i tot el que ens queda per fer...); són tot processos participats i col·lectius. A més de venir al Coworking a treballar, procurem dedicar temps i esforç a consolidar aquest espai i a contribuir al projecte de Can Fulgarolas.

Què hi tenim?

• Taules i cadires (compartides o individuals)

• Infinitat de llum natural i finestres de totes les formes i mides

• Internet

• Una sala de reunions

• Estufa de pelets per quan arriba el fred

• Un zona office i nevera per qui es queda a dinar

• Un pressupost participatiu

• Respecte els uns pels altres, i per mantenir les condicions que ens permeten treballar a gust i eficaçment

Si vols saber-ne més, o vols venir a fer la teva feina des d’aquí, vine a conèixer-nos al carrer Tolón, 18, o escriu-nos a coworking@canfugarolas.org

GuifiLab: Servidor Autogestionat Sopa de Pedres

Xerrada: Despullem el Servidor Autogestionat de la Sopa de Pedres

Guifilab: Docker + Ansible

Què: Guifilab Docker + Ansible

Quan: Aquest divendres 23 a les 19:30 h

Durada aproximada: 2 hores

On: A Can Fugaroles (zona espai Coworking)

Breu explicació:

En la primera part del taller aprendrem com Ansible ens pot facilitar la vida alhora de desplegar i mantenir una xarxa de servidors sigui quina sigui la seva mida. Veurem què és Ansible, quins avantatges ens pot aportar, com es creen les receptes i com es mantenen servidors i serveis.

II Jornades de Bioconstrucció a Can Fugarolas

Construcció amb palla / per què i com

A les II Jornades de Bioconstrucció aprofitem el desenvolupament d'un petit projecte de bioconstrucció entre els espais de Coworking i FugArt per parlar sobre els conceptes bàsics de la bioconstrucció i familiaritzar-nos amb les tècniques de construcció amb palla i arrebossat d'argila.

Dies: 1, 2 i 3 de juliol
Horari: de 9 h a 18 h

Data límit d'inscripció: dia 3 de juny
Preu d'inscripció: 40 euros

Jornades de Bioconstrucció

Construcció amb Canya
Introducció teòrica i pràctica Guiada en la construcció amb arcs de canya
A càrrec de Vadecanyas

Construcció d'un hivernacle/ombracle on aprendrem a construir amb canya des de la tria i recollida d'aquesta, fins al muntatge final.
Preu Orientatiu: 12€ (inclou el dinar del diumenge, birretes i vi)
El preu s'acabarà de quadrar amb l'assemblea.

Per les inscripcions envieu un correu a bioconstruccio@canfugarolas.org

Xerrada: La Xarxa Comuns de les Coses

La Xarxa Comuns de les Coses // The Things Network

Arreu del mon els usuaris han començat a construir una xarxa de dades per connectar les coses a Internet. Amb una nova tecnologia radio, LoRaWAN, es permet cobrir fins a 10 km per antena i es caracteritza pels consums baixos d'energia i dades. És excel·lent per connectar els nostres sensors i actuadors i començar a construir la "smart city" de forma col·lectiva, oberta i lliure.

Curs pràctic de fengshui per a l'any de la Cabra de Fusta 2015

Arena Tarrés, estudiant i assessora de fengshui, proposa un curs a l’espai Coworking de Can Fugarolas el diumenge 1 de febrer. Amb 4 hores en tindreu prou per adquirir tots aquests coneixements:
· Com preparar l'entrada de l'any (abans del 4 de febrer)
· Pronòstic per a l'any de la Cabra de Fusta 2015
· Pronòstic del 2015 pel teu signe de l'horòscop xinès
· Com seleccionar dates favorables
· Estratègies energètiques fengshui per sintonitzar la teva llar
· Estrelles voladores del 2015. Com potenciar les estrelles favorables

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.